Career Services

Career Services

Careers Services before, during and after your degree

Eén van de activiteiten van Career Services is het organiseren van trainingen en workshops voor alle RUG-studenten tot een half jaar na afstuderen. Deze activiteiten zijn opgebouwd rondom de loopbaanvragen: Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik en hoe bereik ik wat ik wil? Ook organiseert Career Services regelmatig seminars op het gebied van arbeidsmarktoriëntatie.

Activiteiten voor studenten

Om optimaal gebruik te kunnen maken van ons aanbod, is het aan te raden de trainingen en workshops in een bepaalde volgorde te volgen.

  • Studiekeuze: Master jouw keuze
    Hulp bij studiekeuze voor bachelorstudenten én voor masterstudenten.
  • Wat voor werk past bij mij? Hoe vind ik een baan die bij me past?
  • Techniek van het solliciteren: diverse workshops en trainingen over onderwerpen van een goed CV tot aan het voeren van sollicitatiegesprekken en hoe te netwerken
  • Twijfel over je Studiekeuze: als je twijfelt over jouw studiekeuze

Natuurlijk kun je de trainingen en workshops ook los volgen of in een andere volgorde. Bereid je in ieder geval tijdig voor om straks met kennis en vertrouwen de arbeidsmarkt op te gaan.

Inschrijving

Let op! Inschrijving voor een activiteit is pas compleet wanneer er is voldaan aan de betalingseis. Dit geldt niet voor activiteiten die gratis toegankelijk zijn.
Het kan zijn dat na betaling bij de bank het enkele tientallen seconden duurt voordat de betaling is verwerkt. De knop blijft dan zichtbaar.

Volg ons ook op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!